Cijena – sitnica!

Ako se dvoumite između motocikla i automobila, imamo rješenje - autocikl.

Ako se dvoumite između motocikla i automobila, imamo rješenje. Američki Vanderhall ne proizvodi automobile već “autocikle” a upravo je predstavio još jednog trotočkaša klasičnog izgleda. Za razliku od modela Venice sa dva sjedišta iz 2016. godine, Venice Speedster 2019 ima nešto nižu cijenu od 26.950 USD za osnovni model, i bitnu razliku – nema mjesta za suvozača, što ga čini idealnim ako želite sami provesti ljetni vikend.

Ovaj sportski jednosjed pokreće 1.4L turbo 4-cilindrični motor iz General Motorsa od 180 konjskih snaga, ima manualni mjenjač sa 6 brzina, brzinu od 0-100 km/h postiže za 4,5 sekunde a u posljednjem kvartalu ove godine kreće u produkciju i moći će se kupiti u silver vintage metalik boji karoserije sa crnom prugom i saxony smeđoj boji kožnog interijera. Retro dizajn upotpunjen je ukrasnim dodacima od drveta.

Venice Speedster unaprijeđena je verzija modela Venice i namijenjena je vukovima samotnjacima dubljeg džepa mada se ljubitelji automobila ne prestaju čuditi zašto se Vanderhall odlučio samo za samo jedno sjedište s obzirom da originalni model Venice ima dva sjedišta. 

Iako iskustvo vožnje u ovom vozilu nećete imati s kim podijeliti u datom trenutku, to ne umanjuje atraktivnost ove male rakete, kako je već nazivaju. Vanderhall za 2020. godinu planira još dvije verzije spomenutih modela: Venice R i Venice Speedster R.