foto: Dženat Dreković/NOMAD

Ja sa zovem Lidija Deduš, nastavak

Puni polukrug

*
ja se zovem lidija deduš. honey, ako šalješ slike, pošalji please tijelo sa što manje tkanine. glavu ne moraš, znam da si prelijepa.

*
ja se zovem lidija deduš. šalu na stranu, lidija, mogla si da budeš porn star i da eksploatišeš svoju seksualnost i tijelo na bilo koji način, a to ne radiš. to je za respect, mada, i da je suprotno, ne bih te manje poštovao.

*
ja se zovem lidija deduš. nego, ništa od tebe, ljubavi? neka fotka odostraga, prekoputa ogledala ili zrcala bila bi fenomenalna, samo u gaćicama? ili bez njih?

*
ja se zovem lidija deduš. bejbe, nisam pičkopaćenik, nagledao sam se golih tijela, i na slikama i ne slikama… nego naš odnos… ja te pitam za nešto što je po meni okej nakon uplovljavanja u ljubavni vir koji centrifugira i uopće ne inzistiram na tvojim golišavim fotografijama… ali tvoj attidude, baby… kao da si crnkinja koja bi svom nevjernom momku odsjekla penis.

*
ja se zovem lidija deduš. ovo što mi imamo, lidija, to nema nitko!

*
ja se zovem lidija deduš. tek smo tjedan dana zajedno, a čini mi se da te poznajem cijeli život, lidija!

*
ja se zovem lidija deduš. lidija, nemoj me tjerati da čitam sve to. toliko teksta nisam pročitao od lektire u osnovnoj školi.

*
ja se zovem lidija deduš. čovjek s kojim je lidija deduš bila u vezi je lidiju deduš prvo prevario s drugom, a onda se saznalo da je druga u drugom stanju. u horoskopu za taj mjesec, lidiji deduš je, pod ljubav, pisalo: male nesuglasice između vas i voljene osobe bit će povezane s vašim bučnijim reagiranjem ili sitnicama. suzdržite li se od komentara, oboje ćete se osjećati bolje i biti zadovoljni.

*
ja se zovem lidija deduš. u horoskopu sam blizanac. blizanci su kompatibilni s blizancima, vodenjacima i vagama. horoskop mi također prognozira silaznu putanju na svim planovima u idućih sedam godina. odlučila sam: počet ću još više raditi na sebi.

*
ja se zovem lidija deduš. nabavila sam knjige iz moderne psihologije. čitala sam o selfu, o kontaktu sa sobom, o postavljanju granica, o zdravom odnosu s partnerom, o poštovanju, o voljenju sebe, o zračenju i privlačenju. čitam dalje.

*
ja se zovem lidija deduš. moje samopouzdanje je potkopano. čovjek koji je drugoj napravio dijete rekao mi je: ona je tako krhka i sitna u mojim rukama. ti joj nisi ni do čarapa, lidija.

*
ja se zovem lidija deduš. u časopisu za žene pisalo je: morate voljeti sebe. stala sam pred ogledalo i govorila si: lidija deduš, moraš voljeti sebe. voli se. voli se. voli se. ponovila sam to još tri puta. pa još pet puta. najviše puta sam ponovila nakon butelje bijelog vina. nakon toga sam plačući zaspala.

*
ja se zovem lidija deduš. čovjek je drugoj ženi dao dijete, meni je dao ešerihiju, kovid i sekseniju.

*
ja se zovem lidija deduš. dao mi je također i da gledam kako seksenija dildom čeprka po pički. zar stvarno želiš sve to gledati? – pitao me s naročitim sjajem u očima.

*
ja se zovem lidija deduš, a seksenija ima pičku crvenu kao majmunska guzica.

*
ja se zovem lidija deduš. sekseniji je čovjek rekao: pusti je, ona ti je luda, ona ti je na lijekovima, ona ti nije normalna.

*
ja se zovem lidija deduš. sekseniji je čovjek rekao: ona ima četrdeset godina i još nema djece, s njom nešto mora da nije u redu.

*
ja se zovem lidija deduš. sekseniji je čovjek rekao: ona ti je ogorčena jer je dvadeset godina bila bez muškarca, a sad je ostala bez pravog kurca.

*
ja se zovem lidija deduš. sram te bilo, lidija, misliš li da se nije dovoljno napatila? daj je pusti na miru! – rekao je čovjek lidiji deduš o meni, o sekseniji, o sebi.

*
ja se zovem lidija deduš. čekam večer da popijem pivo. ne čekam večer. popijem pivo. čekam večer da popijem drugo pivo. negdje u svijetu je sada večer.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš nije fotogenična. nakon jednog piva, lidija deduš je fotogenična. nakon dva piva, lidija deduš je linda evangelista.

*
ja se zovem lidija deduš. ljubavi, volim te, ajme koliko, koja sam ja budala, trebao sam odavno odjebat sekseniju i biti s tobom, šta sam ja napravio, a kad se samo sjetim – kada sam te prvi put vidio, žao mi je lidija, molim te lidija, daj mi još jednu šansu lidija, budi uz mene lidija, dođi molim te, dođi doma, lidija, dođi doma!

*
ja se zovem lidija deduš. ne zaslužujem te nimalo, lidija, nisam te vrijedan, oprosti mi ljubavi, šta ja radim, ja sam sjeban, ovdje si doma!

*
ja se zovem lidija deduš. dođi doma, lidija, da se zajedno smijemo sekseniji!

*
ja se zovem lidija deduš. volim te, lidija, volim te, lidija, volim te, lidija, volim te lidija, volim te lidija!

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, poslao sam ti svoju sliku da vidiš jesam li ti fizički privlačan. da znamo za dalje. nadam se tvojoj diskreciji.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, ti me možeš ravzeseliti nekom obnženom fotkom na kojoj se istiću tvoje bujne grudi, tako da lakše zadpem. dokazano je da muškrci duže ćive ako gledaju redovno ženske grudi. neznam jeli pisac mislio uživo il na fotkama.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, ja bum donesel skupo vino, a ti nađi hotel u kojem buš me jahala.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, mogu te nazvat sekund, da ti čujem glas, čist da se uvjerim da si žena, a ne neki trol?

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, imam dojam da si labilna, tj. ne stabilna, odnosno preosjetljiva osoba, ali da želiš pokazat da to nisi.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, nemam potrebe nekog tolerirati kao krpu u normalnom životu, ono što me pali je divlji i grubi sex.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, ti si skroz opičena, baby!

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, a kaj si po struci? a kaj, solo živiš, ili? deca, muž, dečko? pa kaj si u kući ili zgradi? imaš neku sliku? zanima me celi paket. kaj si darkerica? sotonistica? a kaj si u krevetu isto u crnom?

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, samo mi nemoj neke strahove projicirat. to da zabrijavaš da me jednokratno zanima sex, a rekao sam već da nije slučaj. zanimaš me višeslojno i višekratno, tebe je netko lagao pa sad zabrijavaš da sam ja isti jazavac.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, bilo mi je lijepo, vidimo se u petak?

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, ti imaš fiksaciju na mene, kakav petak? samo jednom smo se vidjeli, šta hoćeš od mene? kaj, kaj je, kaj hoćeš, ne kužim? lidija deduš, ti si pasivno agresivna.

*
ja se zovem lidija deduš. lidija deduš, bosanski humor mi izrazito ne paše, smatram ga vrlo prizemnim i banalnim pa ako u komunikaciji sa mnom možeš ga što manje koristiti bilo bi super.

Lidija Deduš